lt   en   ru   de
        mesos perdirbejai
 Valdymo įgūdžių
 Pardavimų įgūdžių
 Vokiečių kalbos
 Gyvulių supirkimo
 Skerdenų klasifikavimo
 Gyvulių išpjaustinėjimo
 Technologinių naujovių
 Mėsos, pusgaminių kokybės
 Maisto saugos ir kokybės
 Darbų saugos



 

Mėsos, pusgaminių kokybės

Pagrindiniai mėsos, pusgaminių, gaminių kokybės klausimais mokymai


Tai mokymai, susiję su jau pagaminto pusgaminio ar gaminio tolesnio tvarkymo grandimi visoje gamybos sistemoje.
Tikslas – įsisavinti Vokietijos mėsos verslo saugos ir kokybės valdymo sistemas, tarp jų naujausias ekologiškos mėsos, jos pusgaminių ir mėsos gaminių kokybės valdymo sistemas ir jų motyvaciją, valdymą; susipažinti su Vokietijoje taikomomis kokybės rodiklių tyrimų sistemomis, jų motyvacija, periodiškumu, rezultatų analize ir jų pritaikymu darbo aplinkoje; atsekamumo principo praktinio taikymo mėsai, jos pusgaminiams ir gaminiams samprata;  atsekamumo principo praktinio taikymo ekologiškai mėsos, mėsos pusgaminių, mėsos gaminių produkcijai samprata.
Įgytos žinios ir įgūdžiai suteiktų galimybę siekti Lietuvoje gaminti kuo daugiau E,U kategorijų skerdenų (dominantė) ir atitinkamos kokybės mėsos, tuo pačiu gaminti kuo daugiau ekologiškos produkcijos (mėsos, pusgaminių ir mėsos gaminių). Tokiu būdu pagerėtų lietuviškų mėsos žaliavų kokybė, galima būtų pagaminti daugiau aukštos kokybės mėsos produkcijos, ją sėkmingai parduoti vidaus rinkoje ir plėsti eksporto apimtis.

1.2.2.1. Pagrindiniai mėsos, pusgaminių, gaminių kokybės klausimai: naujovės; ekologiški produktai – mėsa, pusgaminiai, gaminiai: esama padėtis ir perspektyva Europoje – teoriniai  mokymai Lietuvoje


Šie mokymai, kaip ir kiti teoriniai mokymai, vyks Lietuvoje,  nes ekonominiu požiūriu Lietuvoje juos vykdyti yra tikslingiau.
Mokymai vyks po 2 darbo dienas ir šiuose mokymuose dalyvaus 2 darbuotojų grupės po 17 darbuotojų. Iš viso bus apmokyti 34 darbuotojai. Mokymuose dalyvaus technologai, vyr.meistrai.

1.2.2.2. Pagrindiniai mėsos, pusgaminių, gaminių kokybės klausimai: naujovės; ekologiški produktai – mėsa, pusgaminiai, gaminiai: esama padėtis ir perspektyva Europoje – praktiniai  mokymai Vokietijoje


Praktiniai mokymai vyks Vokietijoje, Tiuringijos žemėje, pagal iš anksto suderintas programas.
Praktiniai mokymai vyks po 5 darbo dienas keturiomis grupėms, kurias sudarys po 8-9 darbuotojus. Iš viso bus apmokyti 34 darbuotojai. Mokymuose dalyvaus technologai, vyr.meistrai.

 
Asociacijos nariai Naujienos Projektai Naudingos nuorodos Kontaktai Informacija nariams
  K.Donelaičio 2-116, Kaunas LT- 01104 Tel.: 8 698 57001
Sprendimas UAB "Elektroninės Informacijos Centras"